Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Emissziós értékek:
SO2 koncentráció

Határérték: 200 mg/Nm3

fásszárú biomassza-tüzelésű kazán:

0.0 mg/Nm3

lágyszárú biomassza-tüzelésű kazán:

5.0 mg/Nm3

Ön tudta ezt?

A világon felhasznált energia 14%-át, a fejlődő országokban 35%-át biomasszából nyerik.

Szponzorációink

A városi és a nagyvilágban is Pécs hírnevét öregbítő rendezvények, sportesemények támogatásával évtizedek óta méltó módon kívánunk hozzájárulni a városi sport- és közélet, valamint a kultúra hírnevének öregbítéséhez.

Folyamatos támogatások

Pécsi VSK – PANNONPOWER

Társaságunk elkötelezett a kiemelkedő sportteljesítmények, a tiszta játék, és a szurkolás öröme mellett. Éppen ezért évek óta vagyunk névadó-szponzorai a város méltán elismert kosárlabdacsapatának, így járulva hozzá a Pécsi VSK - PANNONPOWER folyamatos sikereihez.

POSZT

Néhány év alatt Pécs városa bebizonyította: remek házigazdája az országos színházi találkozónak. A színészet az egyik legnemesebb hivatás, a szórakoztatás egyik legélvezetesebb formája – a Pécsi Országos Színházi Találkozó pedig a színjátszás művelőinek legrangosabb eseménye. Büszkék vagyunk arra, hogy szponzorként teret adhatunk ennek a sokszínű, értékes kulturális eseménynek.

Alkalmi támogatások

Zeneszüret (2011)

Elkötelezve magunkat a klasszikus zene támogatása mellett, ismét egy olyan rendezvénysorozatot mellé álltunk, amely a magyar komolyzenei élet legnevesebb előadóival és külföldi vendégszereplőkkel nyújt maradandó élményt a pécsi közönség számára.

37 m2 szoboravató (2011)

Magunkénak érezzük a bányászattal kapcsolatos emlékek megőrzésének felelősségét, ezért támogatjuk a mecseki bányászat kultúráját átörökítő tevékenységeket. Legutóbb a pécsi Uránváros bányászlakótelepének jellegzetes, másfél szobás egyen-lakásainak emléket állító műalkotás elkészítéséhez járultunk hozzá. Örömünkre szolgált, hogy a Dél-Dunántúli Építész Kamara Victor Vasarely emlékére hirdetett nemzetközi köztéri művészeti pályázatán két pécsi művész, Palatinus Dóra és Makra Zoltán műalkotását ítélték a legjobbnak, így támogatásunkkal nemcsak egy pécsi köztér gazdagodott új műalkotással, hanem pécsi alkotók fejlődését is segíthettük.